In aanloop naar het jaarlijkse Sprinkplankfestival van Studio de Bakkerij ontwikkelde ik samen met fotografe Malou van den Berg de expositie Thuis in Noord. Samen trokken we Rotterdam-Noord in en legden op eigen wijze bewoners en leefstijlen in de wijk vast. Elk op hetzelfde tijdstip: 18.30 uur. De tentoonstelling gaf een indruk van de veelheid aan bewoners en leefwijzen die Rotterdam-Noord rijk is. Maar Thuis in Noord laat ook zien hoe anders de werkelijkheid eruit kan zien, gezien door twee paar afzonderlijke ogen.

Ik heb papercuts ontwikkeld waarbij mijn geschoten foto’s van de verschillende huiskamers de basis vormden voor mijn tekeningen. De grove lijnen van de ruimte en personen behoud ik, om daarna in de tekening objecten weg te laten en/of te veranderen.

Waar: Theater & Galerie Studio de Bakkerij
Wanneer: 27 maart t/m 23 mei 2017

In aanloop naar het jaarlijkse Sprinkplankfestival van Studio de Bakkerij ontwikkelde ik samen met fotografe Malou van den Berg de expositie Thuis in Noord. Samen trokken we Rotterdam-Noord in en legden op eigen wijze bewoners en leefstijlen in de wijk vast. Elk op hetzelfde tijdstip: 18.30 uur. De tentoonstelling gaf een indruk van de veelheid […]